Vort slægtsregisterVelkommen til vort slægtsregister.

Slægtsregistret tager for vore to slægters vedkommende udgangspunkt i henholdsvis Hovedstadsområdet og i Sønderjylland, men vi har fundet slægtninge spredt ud over hele landet og i mange andre lande. Registret indeholder desuden slægtninge til familiemedlemmer.

Under hensyntagen til de etiske spilleregler for slægtsforskning har vi skjult personoplysninger for personer født efter 1923, dog med undtagelse af personer, som vi ikke har fødselsdato for. Programmet kan for disse ikke kontrollere 100 års grænsen.

Hovedparten af personoplysningerne er hentet fra foreliggende dokumenter på internettet så som kirkebøger, folketællinger, skifter, slægtsbøger, historiebøger, leksika, hjemmesider, gravstene mv..

Slægtsregistret omfatter sagnkonger mv. fra det første årtusinde efter Kristi fødsel. Disse oplysninger skal nok tages "cum grano salis" (med et gran salt) og er mere taget med som et kuriosum.

Personoplysninger på internettet er resultat af personers arbejde, og de forefindes derfor i meget svingende kvalitet. Vi har sågar fundet fejl i kirkebøger. Vores slægtsregister kan således også være fejlbehæftet. Ikke alle oplysninger er kontrollerede.

Eventuelle rettelser og supplerende oplysninger bedes fremsendt på vores web-mailadresse: jsja@jsja.dk

Slægtsregistret er senest opdateret den 8. juni 2024 og vil fortsat blive revideret og udbygget. Det omfatter ca. 177.200 personer.

Vi har benyttet Brothers Keeper til registrering af persondata. Biografier, noter, fotografier mv. er ikke medtaget i nærværende hjemmeside.

Vi håber, at vore læsere kan have glæde af oplysningerne i vort slægtsregister.

Alice og Jørgen Steens Jakobsen.

Kontakt

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, så skriv til os.

Søg